Start  -  Werkzaamheden  -  Contact     
Gebr van den Oord B'waard BV - Grond-, water- en wegenbouwkundige werken
Gebr van den Oord B'waard BV - Grond-, water- en wegenbouwkundige werken
    |   Grondwerken  | Waterwerken  | Wegenbouwkundige werken  |
 
     Start
   Werkzaamheden
   Materialen
   Contact
 

Waterwerken - riolering

Gebr. v.d. Oord Bommelerwaard kan u bijstaan bij het vervaardigen van diverse soorten waterwerken. Met gekwalificeerd, deskundig personeel en voorzien van het juiste materieel zijn wij de juiste partner voor uw werkzaamheden.

 

Riolering

Gebr. v.d. Oord Bommelerwaard is gespecialiseerd op het gebied van aanleggen en onderhouden van riolering: wij bieden u een totaalpakket. Door onze grote ervaring en uitgebreide dienstenpakket op het gebied van riolering en bestrating. Hebben wij een geheel eigen visie op de constructie van rioleringsstelsels ontwikkeld. Zowel bij de vervanging als bij de aanleg van riolering kan gekozen worden uit een veelheid van hoogwaardige materialen. Ook bijkomende werkzaamheden als grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen worden vakkundig uitgevoerd .

Rioolstelsels variëren van gemengd, gescheiden, verbeterd gescheiden en mechanisch met tal van materialen: pvc, beton, gres, keramisch, HPE, GVK, polypropyleen e.d. De keuze voor materialen is o.a. afhankelijk van wat er door de leiding stroomt en de bodemgesteldheid in het gebied.

Wat voor riolering in het algemeen geldt, geldt voor renovatie nog sterker. Het is absoluut maatwerk. Het is passen en meten tussen kabels en leidingen door in een klein werkgebied diep onder de grond. Wij nemen het nauw met veiligheidsvoorschriften en spannen ons in om woningen, winkels en kantoren goed bereikbaar te houden. Dat vergt overleg met alle partijen.

1.) Buizen en putten
2.) Kleine pvc leidingen
3.) Ontstoppingen
4.) Renovatie

Onderhoud riool en bestrating:

Een storing in de rioolafvoer geeft erg veel overlast. Zodra zich tekenen van verslechterde rioolwaterafvoer voordoen is het wenselijk de hulp van een deskundige in te roepen. Verstopping binnen een gebouw wordt vaak veroorzaakt door iets dat doorgespoeld is en/of te langzaam afbreekt. Doorspuiten kan hier afdoende zijn. Verstopping buiten het gebouw kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zijn dat de riolering is verzakt. Een andere mogelijkheid is dat er wortels naar binnen gegroeid zijn. Ook kunnen de buizen "gewoon" kapot zijn. Met behulp van video inspectie kan de oorzaak worden opgespoord. Indien nodig moet de buis worden vervangen.

Het op tijd constateren en repareren van relatief kleine gebreken voorkomt in een latere fase reparaties tegen veel hogere kosten.

 


 
Gebr van den Oord B'waard BV - Grond-, water- en wegenbouwkundige werken Gebr van den Oord B'waard BV - Grond-, water- en wegenbouwkundige werken Gebr van den Oord B'waard BV - Grond-, water- en wegenbouwkundige werken
Start    
Contact